May 17, 2017, 11:53 PM

Краткостишия – IX 

  Poetry » Other
472 3 9

Спомени –
капчуци по терасата ми
танцуват брейк.


Счупвам на врабчето
от кожухчето на хляба –
милостиня.


Очакване.
Животе, колко си красив!
Най-вече в неразлистените клонки.

 

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??