Nov 7, 2012, 11:05 PM

Краят 

  Poetry » Love
554 1 3

Поглеждам в очите ти, обзема ме страх!

Потръпвам от ужас - не се виждам в тях.

И ледени стъпки в душата ти чувам,

кънтят оглушително - "не съществувам".

 

Открехвам сърцето ти с бегла надежда,

че нещо останало в него ще има,

но бездна дълбока оттам ме поглежда,

вихрушка посреща ме - сякаш е зима.

 

В ума ти надниквам със мъка голяма,

поглъща ме мракът на пълно забвение.

Това ли е краят и там ли ме няма?...

Изгубена в нищото без обяснение...

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??