Apr 5, 2017, 12:48 PM

Кредо 

  Poetry » Love
461 8 28

Поезията е меч и лира!

Словото воюва за любов!

Поетът с песен е готов

да живее...

                  Но и да умира!

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??