Jan 25, 2019, 8:03 PM

Крила 

  Poetry » Love
316 1 0

Немимолетност, да,

прелетност, но крилата,

свила е гнезда,

в гора на чудеса,

феята на небесата.

 

© Любов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??