May 17, 2008, 12:54 PM

Крилата са настръхнали от вятъра 

  Poetry
675 0 19

Крилата

са настръхнали

от вятъра,

изгубили копнежа си

до теб да са…

Лети

тъй дълго ангела,

познати са

с милувките на изгрева…

А дланите на нощите

коприна са…

перата се усещат

някак леки…

усещат и че има те…

теб, вятъра,

омагьосал и слънцата,

и луните ми…

прошепнал ангелът…

… обичам те…

заспивайки

след топлата вечеря…

а крилата й,

настръхнали от вятъра,

почиваха

в любовната идилия…

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??