...Крила...
„Мисля, че в света има толкова много крила, че за човека почти не са останали”
Дори да не ги виждаш ти,
те са там винаги;
Отвеждат ме тук, ту онам,
накъдето Животът поиска...
Крила, които тичат и летят,
Крилата на моята Свобода,
наречена Любов,
които и в Светлината и в Тъмнината
Душата ми, карат да мечтае,
за да може така да открия хармонията
и Смисъла на твоето Пространство...!
© Лили Вълчева All rights reserved.
Хареса ми много