Кристални пуканки валят...
надеждата умирала последна.
Сънят припира - мислите пълзят,
кристални пуканки валят...
Сънят е той - Завоевател,
а Слънцето - би искало да го надвие.
Под изтривалката оставих Ключ...
и чисто нов Ключодържател.
© Гергана Янчева All rights reserved.