Dec 16, 2010, 6:39 PM

Крива обич 

  Poetry » Love
816 0 2

 

 

Крива обич

 

С дуло насочено лазиш по мене...

бавиш се нещо...

Защо се боиш?

Важен е толкова много проблемът,

виновна намери...

не се подвоуми.

Тупа сърцето припряно-смутено,

срещам присвитите, злобни очи.

Как не достига тъй нужното време -

живот като лента набързо върви...

Пречка ти станах - поредното бреме.

В слабост се целиш всъщност... Дали?

 - Стреляй! – не мигнах.

Ръката ти трепна...

Обич ли беше... едва се спасих.

 

 

 

 

 

© Ани Виделова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Изключително...оригинално и силно! За пръв път чета нещо такова.
    Поздрав
  • Хареса ми!С поздрав!
Random works
: ??:??