Oct 6, 2017, 12:37 AM

Криво огледало 

  Poetry » Free verse
899 0 0

 

През криво огледало гледа все умът,
и чужда правда той не вижда,

недоволно плюе по света –
обезсмисляйки живота.

 

Трудно казва егото:
"Сгреших, прости –
ти също имаш право
на своя истина и път..."

 

Омразата не носи радост,
разделя и противопоставя,
а любовта и човещината
дават смисъл и обединяват 
/сприятеляват/.

© SonjaG. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??