Aug 15, 2007, 10:07 PM

Криво отражение ( За Буквите нави! ) 

  Poetry
796 0 4


Криво отражение

Оглеждам се...
Средна възраст. Посивял.
Не съм усетил как са минали!
И странно, и прекрасно, че съм цял!
Че чувствата не са изстинали.

(Не вярвам, че е истина. Наистина!)

Косата ми пооредя отпред;
Със зъбите съм зле;
За ставите - не питай!
Сърцето заприлича на море -
ту ураган бушува, ту - покой,
ту ритъм...

PS. Как да не е криво отражението,
щом образът е грешен?!?

19 Юни 2005, Балтик Сий, Морето

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??