Apr 28, 2009, 1:49 PM

Крушение 

  Poetry » Other
527 0 2

 

  Изглежда срамно кораб да се прекатури.

  Но ти поне докрай се бори, странниче.

  И вече знаеш - има и несъкрушими бури.

  По правило - в последното пристанище.

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??