Apr 16, 2008, 10:02 PM

Кръчмарю, дай! 

  Poetry » Love
1326 0 4
Тази нощ дошъл съм в тази кръчма,
за да изтрия тъгата с водка от утеха.
Тази нощ, кръчмарю, бъди мой приятел
и нека водката с утеха бъде моят изповедник.

В тази нощ, кръчмарю, налей ми уски със сълзи,
за да забравя всичко, което тя ми причини!
Кръчмарю, дай отрова, за да забравя
отровата, която тя ми даде, за да я забравя!

Тази нощ, кръчмарю, тя трябваше да е с мен
и с нея да се разхождам под звездите и да сме щастливи!
Но, приятелю мой, нея я няма и толкова много ме боли!
Кажи ми как, кръчмарю, как да изтрия болката от сърцето си!

Тази нощ, кръчмарю, искам да пия водка с утеха!
Тази нощ ще удавя мъката си във уиски със сълзи!
Тази нощ ще пия вино от моето сърце, което силно кърви!
Тази нощ, кръчмарю, ще пия, за да забравя, че съм пиян!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всеки си има право на мнение!На който му харесва ок!А на който не пак ок!Все тая,важното е че момичето което ме накара да пиша ги харесва така че римпо не ми пука дали има песен водка с утеха или прочие.Тук замисъла е друг!
  • На мене пък не ми хареса!!!Има песен "Водка с утеха" на Преслава!!!!
  • Хубаво е
  • Браво приятелю,хареса ми.Продалжавай така
Random works
: ??:??