Oct 21, 2008, 9:08 PM

Кръговрат 

  Poetry » Phylosophy
997 0 6

Колесницата на вятъра съм впрегнала

да оре душата ми - сиротната,

за сеяч съм викнала моретата

да засеят в нея ураганите.

Да бушуват в нея чувствата -

всички най-дълбоко скрити.

А наесен жътва ще настане -

ще повикам птиците - жетварите.

Да ожънат плодовете грешни,

да очистят мислите предишни.

И така душата ми - сиротната

пак сама със себе си остана

да дочака нов сезон и чувства нови.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??