Sep 23, 2018, 7:52 PM

Кръговрат 

  Poetry
411 1 3

Сега е есен,но ще дойде зима.

Ще бъде бяла. А дали ще е така?

А после – пролет. Тя неоспоримо

ще разтопява между нас леда.

 

Ще дойде лято. То ще ни завари

сами и боси в "цъфналата ръж".

Дано успеем да се разпознаем –

да се целунем с теб, поне веднъж.

 

Сега е есен. Тя ще се повтори.

И същите сезони след това.

Защо ли няма кръговрат при хората –

да се редуват старостта и младостта?

© Деа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви !
  • Показваш класа, както е всичко, което съм чела от теб досега
  • Екзистенциален въпрос, който замисля...
    Силна поанта!
    Поздравления, ДИС!
Random works
: ??:??