Jul 26, 2009, 2:55 PM

Кръговрат 

  Poetry » Other
467 0 0

 

 

Камъче, камъко!
Кой, къде и кога
прероди в теб моята топла душа?
Как ме превърна във сянка
покорна, желана и хладна.
Защо присмехулно ме скри
в харема на свойте мечти?
Камъко властен - небрежен.
Аз ще се смея последна.
Ще те роня сълза след сълза
и отвея с топлината в дъха.
Върху теб ще поникна - сама
и ще бъда живец, топлина,
докато пак се запитам

кой, къде и кога...

© Варя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??