Jun 19, 2012, 11:00 AM

Кръговрат 

  Poetry » Humour
400 0 0


Живели някога в мизерия
и трици яли, сън не спели
за бъдните си поколения...
А днеска пак с царевичак
изхранват дух, че и материя
наследниците преуспели :)

© Калинка Точкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??