Jun 27, 2007, 9:44 AM

кръст 

  Poetry
469 0 7
застинала картина

неописуемо вълнение

неписан трепет

нечувано сношение

между души

по пладне

невиждан устрем

без чувство за вина

желание за жертва

на две обречени

и разпнати сърца

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??