Oct 2, 2019, 7:47 AM

Кръстопът 

  Poetry » Love
678 0 0

Мислите към кръстопът ме водят.

Кой път да избера се питам аз.

Единият- мечтателен, изпълнен целия със светлина,

Ала условие се крие в него,

Трябва аз без теб да продължа.

Другият- загадъчен, поттаен,

Но пък без условия е той.

Пристигнах.

Питам се какво да правя.

Без теб да продължа 

Или болката и мъките си да забравя,

На теб душата си отново да отдам.

Друг въпрос задавам.

Колко ще ми струва пак това?

© Никол Карагогова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??