Jan 28, 2008, 5:01 PM

Кръстословица от чувства 

  Poetry » Love
4368 1 46

Пияна  съм  от  сълзи  неизплакани,

преядох  със  преглътнати  обиди,

наситих  се  на  срещи  недочакани

и  ослепях  от  опити  да  видя

какво  чак  толкова  намирала  съм  в  тебе!?

Затръшна  на  душата  ми  вратата,

сърцето  ми  прерови  като  вестник -

прелисти  го - на  две, на  три - с  кафето,

"диагонален"  преглед  на  печата.

За  теб  бях  кръстословица  от  чувства.

Да  ме  решиш  ти  даже  не  опита.

Защо  ти  е,  когато  има  други

със  отговори - списък  под  чертата?

Преди  да  ме  захвърлиш, доомачка

и  малкото  останало  достойнство.

Но  справих  се  и  пак  събрах  листата,

на  себе  си  написах  нова  версия.

Във  ребус  нов  ще  сложа  нови  питанки,

ще  подредя  обърканите  мисли,

но  най-отгоре, вместо  "Кръстословица",

ще  има  надпис  "Само  за  ценители". 

© Валентина Драгнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??