Sep 17, 2018, 9:52 AM

Кръстова гора 

  Poetry
162 0 0

Горá кръстóва

богоединява и

душеспасява

 

.............................................................

 

Горá кръстóва

любвеуповава и

сърцесъгрява

.............................................................

 

Горá кръстóва –

(Й)Èрусалим малък – бди

и обетòва

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??