Sep 19, 2009, 5:34 PM

Кученцето Люси 

  Poetry » For kids
950 0 15

 

Кученцето мое Люси

ненадминат е талант!

Знае песни наизуст и

е танцьор и музикант!

Ако ли не вярваш ти,

чуй го! Като огладнее,

вместо просто да скимти,

чудни песнички ми пее.

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??