След двеста лъжи
спрях да вярвам на думите.
Ела и ми покажи,
че не си като другите.
Че мрака в душата
ще бъде временно там
и двата ни свята
не ще попаднат в капан.
Лъган бях от жените
с очите черни, измамни.
С адска болка в гърдите
изтрил съм техните данни.
Любовта ми се свежда
до кратки нощи за секс,
без никва надежда.
За теб съм кучето Рекс.
Само казваш адреса.
Броиш до десет, пристигам.
Виждаш чувства? Къде са?
Щом си тръгна, не вдигам.
Точно мен ли визираш!?
Аз, дето нямам сърце!?
Може да ме дресираш,
мъртъв в твоите ръце.
© Krischo All rights reserved.