Сготвих проблем. Такъв не си ял!
Имах всичко необходимо -
неверен съпруг, дивашки скандал...
Не ти ли хареса? О, непростимо!
Ще направя омлет - с две яйца и пръчка салам
(не си бъркай панически в джоба).
Имам в хладилника. Страх те е, знам,
но няма защо - аз съм с тебе до гроба!
Как ще те срежа? Та ти си ми свят!
Само ще извадя очите ти с отварачката -
за твоя долен характер, алкохолно полят.
Моля те, подай месомелачката.
Две щипки ненавист - разбира се, не към тебе.
Не ставай брашнено-сладникаво-смешен.
Изтичай за миксер до "Домашни потреби",
ако може, не се връщай... толкова грешен.
С твойта износена полова система
приличаш отдавна на спукана гума.
Реших! Ще те мариновам. А дали да не взема
да ти тегля направо куршума?
Шегувам се, моя любов, заповядай на масата!
Наздраве! (дали се разтвори арсена?)
Исках да ти сервирам на терасата,
но тя е твърде... обезопасена...
© Станислава All rights reserved.
Ниела,Стойна,и на вас!
Усмивки!