Jul 23, 2011, 7:37 AM

Кукла 

  Poetry » Love
1069 0 2

Мислиш си, че аз съм кукла
и можеш да ме разиграваш?
Да казвам как нощем в любов съм ти се вричала,
а ти постоянно да ме нараняваш?


Мислиш си, че можеш да ме управляваш,
сякаш съм кукла на конци?
За всички твои грешки да ме обвиняваш
и за твойте лоши навици?


Мислиш си, че с мен можеш да си играеш
и с парите си да ме купуваш?
Но ти все още не знаеш,
че от мене скоро сам ще бягаш.


Ще видиш как аз ще те нараня
така, че вечно да боли.
В сърцето ти белег ще оставя,
както никоя друга преди!

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??