Dec 5, 2012, 2:07 PM

Кукувицата ми кука 

  Poetry » Other
341 0 0

Самотна кукувица кука...
това тя прави всеки ден.
И тъмни сили предизвиква...
Съдбата вика ù за мен!

Аз кукането ù пресмятам,
какви са бройките броя...
Щом спре, аз влизам под земята,
а кука ли, ще съм добре!

Макар че в този мит не вярвам,
но се поддавам, без да ща,
и пред иконата заставам,
докато изгори свещта!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??