5.12.2012 г., 14:07 ч.

Кукувицата ми кука 

  Поезия » Друга
342 0 0

Самотна кукувица кука...
това тя прави всеки ден.
И тъмни сили предизвиква...
Съдбата вика ù за мен!

Аз кукането ù пресмятам,
какви са бройките броя...
Щом спре, аз влизам под земята,
а кука ли, ще съм добре!

Макар че в този мит не вярвам,
но се поддавам, без да ща,
и пред иконата заставам,
докато изгори свещта!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??