Dec 28, 2010, 6:57 AM

Кулата 

  Poetry » White poetry
525 0 1

И там отдавна спи
една принцеса,
вплела мирогледа си
във залез тих,
в една мечта,
във стогодишна болка...
До смрачаване...
И някъде за нея
може би тъгува принц
от никой непрекръстен.
И може би прелива
пустата му жажда.
А тя отдавна спи.
И сънува ли, сънува...
.....................................

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??