Jan 1, 2023, 3:59 PM

Квартално 

  Poetry » Other
726 0 1

Кварталът стар, познат,

е все така зелен,

на красота богат,

сърца държи във плен.

 

И днес кварталът чуден

звънти от детски смях.

Младежът пак е влюбен,

нима и аз не бях?

 

Кварталът слънчев, тих,

истории плете.

Разказва ги във стих

на майка, на дете.

© Галя Сергеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??