May 9, 2007, 11:14 PM

Къде беше, когато имах нужда от теб? 

  Poetry
1567 0 2
 Къде беше, когато имах нужда от теб?

Къде беше, когато имах нужда от теб,
когато бях сама във мрака?
Къде беше, когато плачех от болка,
когато загубих самотното си сърце?
Не мога да повярвам, че ме остави,
че почти унищожи душата ми!
Кажи ми тя коя е,
която никога няма да бъда?

Кажи къде да замина, за да не ме нараняваш повече?
Да не се давя в красивите ти очи.
Да не ме задушава сладкото ти ухание.
Да не ме оглушава нежният ти глас.
Да не ме разплакват сладките ти устни.
Защо да те обичам, та то е сякаш да умирам?

© Ива Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обикновено,човек сам страда,все няма кой да го утеши-този когото обича имам впредвид...
  • недей... запази чувствата за този с който такива въпроси няма да има..
Random works
: ??:??