May 17, 2007, 9:26 PM

Къде е честността 

  Poetry
758 0 1

като катран изглежда небето
буря завладява властно морето
със скорост бърза тупти сърцето
и чака да бъде отнето от детето


но къде е честността кажи
дали това бяха само лъжи
или това сега наричат мечти
но как като само от това боли


къде отиде честността човешка
падна като презряла черешка
като слаба нечестна бележка
превърнала се в първа болежка


сега всичко стигна до край
нямало е и няма никакъв рай
няма избор сърцето освен да трай
и по-щастливо бъдеще да желай

© Няма значение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не бъди толкова черногледа!
    Усмихни се!
Random works
: ??:??