Jan 21, 2017, 1:57 PM

Къде единствено целуваш ти 

  Poetry » Love
355 3 4

Целува ме, 
а топлината му е нежност. 
Лениво кожата ми се отдава 
на ласките невидими, с небрежност
отпускам се и бавно се протягам.

 

Усещам го, 
как зачервява ме от постоянство. 
Разлива ми горещина по вените. 
Обръщам се, предавам се в пиянство. 
Умът ми е приспан, сънува тебе.

 

Целува ме.
И неговата власт така обичам. 
Докосва ме навсякъде с лъчи. 
Но и за слънцето дори остава скрито 
къде единствено целуваш ти.

 

 

30.10.2015

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??