Nov 5, 2009, 2:49 PM

Къде отиваш...? 

  Poetry » Other
771 0 3

Не казвай кое е красиво...
Едва ли си виждала красиви неща.
Сърцето ти бие, почти като живо...!
В сърцата на всички над тебе сега.


Стани да се видиш, бяла, изящна,
отрупана с толкова много цветя,
като ангел заспала... Прекрасна!
Тогава говори за красиви неща.


Където си тръгнала, има ли Господ?
Ако е там, му кажи, че напускаш!
Вратите на Рая нека залости...
Да можеш при нас да се върнеш!


Усмихната, мила и хубава слез!
Ние ще поемем от гърба ти товара...
Имаме още да учим от теб.
Най-хубавото не си изживяла.


Искам като мен и на мойте деца
ръката да стискаш, предлагаща рамо,
и със треперещи пръсти на листи да пишат...
Обичам те! Липсваш ми! Мамо!

© Георги Зафиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??