May 8, 2010, 1:16 AM

Къде отиваш 

  Poetry » Love
567 0 0

Къде отиваш?

Бягаш ти във моя сън.

Защо не спираш?

Полудявам от препускане.

Имам нужда от едно -

да обърнеш твоя кон..

Имам нужда от едно

твое истинско завръщане.

 

Питам те, кажи -

само моя ли си?

Нищо, че боли,

или чужда ти си?

Питам те, кажи...

 

Питам те, кажи.

Стига с този театър.

Всичко в мен тежи,

Яздиш като вятър.

Питам те кажи...

 

Къде отиваш?

Галопираш в моя сън.

Защо не спираш?

Подлудяваш ме в очакване.

Имам нужда от едно –

спирай бързия си кон.

Имам нужда от едно

твое истинско „Обичам те”.

 

Къде отиваш?

Подлудяваш ме в очакване.

 

Къде отиваш?

Търся те по телефон.

Защо не вдигаш?

Губя своя сън от чакане.

Имам нужда от едно -

да се върнеш в моя дом.

Имам нужда от едно

твое истинско прегръщане.

 

Питам те, кажи -

само моя ли си?

Нищо, че боли,

или чужда ти си?

Питам те, кажи...

 

Питам те, кажи.

Почвам от начало.

Всичко в мен тежи,

но не чувам ало

Питам те кажи...

 

Къде отиваш?

Моля да се прибереш.

Защо не вдигаш?

Подлудяваш ме в очакване.

Имам нужда от едно –

вдигай своя телефон.

Имам нужда от едно

твое истинско „Обичам те”.

 

Къде отиваш?

Подлудяваш ме в очакване.

 

 

© Румен Марков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??