Mar 22, 2009, 5:55 PM

Къде се ражда болката 

  Poetry
760 0 15

Къде се ражда болката, къде -

във изгрева ли ярък на зората,

или там, дето в синьото небе

денят умира в кървава позлата.

 

Къде се ражда болката, къде -

в пречистата любовна първа тръпка,

или в ожулените колене,

когато правиме погрешна  стъпка.

 

Къде се ражда болката, кога?

Когато безвъзвратно си изпратил,

или в оная пареща тъга,

когато си предаден от приятел.

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??