Nov 5, 2006, 12:44 AM

Къде си? 

  Poetry
600 0 2



-Изчакай ме...
продумах й тихо,
-Не мога!
промълви ми тя...
-Добре не бързай...
опитах отново,
-ще те настигна.
-Опитай, до скоро!
и в мрака замина...

Лежа във тревата
и гледам небето,
във хаоса звезден
разтворил очи,
но къде да те търся,
на къде да поема?
До мен ти лежиш,
а над мен цяла Вселена...

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??