Oct 26, 2022, 8:20 PM  

Къде си любов 

  Poetry » Love
199 0 0

                                                                 

Къде си любов моя?

Сърцето ми за теб измъчва се сега. 

Къде си любов, нима това е отредила тя съдбата, без теб да бъда на света?

Не разбира ли, че си ми нужна да живея? 

Не искам слънцето да видя щом не виждам първо теб!

Не искам въздухът дори да дишам щом далече съм от теб! 

 

Къде си любов моя? 

Няма я усмивката ти нежна. 

Няма ги очите ти красиви да ме видят пак. 

Цял живот ли трябва аз да се измъчвам, щом не си до мен? 

Цял живот не би ми стигнал да ти кажа какво във същност си за мен. 

 

Единствена в сърцето ми те аз заключих и този ключ го имаш само ти. 

Единствено за тебе то мечтае, някой ден да го обичаш мъничко и ти. 

Във този или в друг живот кълна се аз във любовта, 

че никога не бих обичал друга повече от тебе на света. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??