Jun 7, 2009, 5:52 PM

Къде си ти, приятелко любима? 

  Poetry » Other
1696 0 3

Обръщам се, а теб те няма.

Къде си ти, приятелко любима?

Без теб е тъжен моят ден.

Щом  го няма твойто рамо,

аз къде да се опра?

 

 

 

Самотен миг във вечността.

Къде си ти, приятелко любима,

да разсееш мойта самота?

Щом теб те няма, на кой ли

да се доверя?

 

 

Ела при мен сега.

Къде си ти, приятелко любима,

да оборя аз на твойто рамо моята глава?

 

 

 

 

© Маги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??