Jul 23, 2021, 12:08 PM  

Защо не мислиш, българино!? 

  Poetry » Civilian
301 0 0

Туй ли са вашите герои -

някой с интелекта ви се подиграва!

Аз просто много се разстроих,

че пак простак искате да управлява!

 

И с какво е по-добър

от Бойко, че го харесвате -

него - учиндолски селяндур,

време е да се освестите!

 

Въобще - от трън, та на глог -

разумът ли ви се изпари!?

Не виждате ли, че светът е жесток,

че ламтят и те за власт и пари!

 

Бюджетен ястреб ви предлага -

явно туй ви се полага!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??