Feb 11, 2008, 9:39 AM

Където свършва пътят 

  Poetry » Phylosophy
874 0 27
Там... където свършва пътят.
Грешници разкъсват вярата...
Крадат за себе си и кътат.
Молитви раждат изневярата.



Пирони от лъжи... в петите,
забиват стъпките в земята.
Сълзливо гаснат им свещИте.
От прошката привидно свята.



Там... където на сбогуване
... всеки сам ще бъде път,
има време... за пътуване.
Душа свободна вместо смърт.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??