Dec 14, 2015, 5:41 PM

Където съществувaм 

  Poetry » Love
636 0 4

 

Гласът ти 

ме погали в този час. 

Разбърка тихичко 

косите ми и… 

После ме приспа -

с един вълшебен спомен

и твоята усмивка...

Поискам ли -

присядаш...

И топла ласка ме облива,

изгубена съм някъде по пътя…

Намерена - 

Където съществуваш...

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??