14.12.2015 г., 17:41 ч.

Където съществувaм 

  Поезия » Любовна
635 0 4

 

Гласът ти 

ме погали в този час. 

Разбърка тихичко 

косите ми и… 

После ме приспа -

с един вълшебен спомен

и твоята усмивка...

Поискам ли -

присядаш...

И топла ласка ме облива,

изгубена съм някъде по пътя…

Намерена - 

Където съществуваш...

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??