Nov 15, 2004, 8:56 PM

Към 1876 

  Poetry
1267 0 0
Към 1876
(вдъхновено от Христо Ботев и Iron Maiden)


Включвай се и ти момче тук в борбата,
Кръвта е белега на свободата,
Иди сега да срещнеш си съдбата,
На поробителя бутни чалмата.

Виждат му някои вече и краят,
Казват,че ще настъпи тука раят,
Защото с чужди да се дели паят-
Свободата ,е гадно, всички знаят.

Да се отървем от тез мизерници,
Задушават ни тия изедници,
Да премахнем кръвожадните псета,
На лешояди да станат мезета.

Свободата да почувстваме ние,
Сърцето ни пак спокойно да бие,
Да покажем,че народът кат цяло
Не е стадо овце дет е заспало!

© Ицо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??