Oct 10, 2010, 8:36 PM

Към хората, селото и града 

  Poetry
476 0 4

Не Ви ли писна

               от измами,

                     от неправди

                          и нагли лъжи

и колко още

                 ще търпите

                         и празни ще са

                                  вашите дни?

Какво очаквате от утре?

             Измама нова 

                             робство и беди!

Безсрамно някой

                                ще живее

с парите Ви и

                             вашите мечти. 

                                                                           

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??