Dec 7, 2019, 12:55 AM

Към някъде... 

  Poetry » Phylosophy
653 4 1



Накъде тръгваш оттук
На пясъчни кули в разпиляното
Натам, където охладнелият юг
Е разпръснал злопаметна пяна
Накъде отиваш след тук
На червени утра в прибоя
Гларусът на терасата вече е друг
Белият шал не прилича на твоя...
Накъде...
Накъде тръгваш след тук
Хладното вино в паважа попива
Прехапани пръсти в юмрук
Безплодната вечер ще свива...
Накъде...си тръгнал оттук
Над покриви сухи в скъсана есен
Непознати момичета...в звук...
От изслушана сто пъти песен...

© Пламен Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??