Feb 24, 2013, 11:27 AM

Към пролетта 

  Poetry » Love
729 0 19

Забързан съм към пролетта

тъй както към обичана жена,

когато в студа при нея се завръщам,

очаквайки ръцете и душата си да стопля

с надежда бурно да прегръщам.

Обичам аромат на пролетни цветя

като милувка на коса любима.

Милувката - едно от чудесата в радостта,

кажете ми, какво по-мило има?!

Нима и Вие не жадувате за светлина,

която от очи пред вас извира?!

Обгърнати от нея как гори,

сърцето колко вярно реагира!

 

Забързан съм към пролетта

и нищо, че ще се сменят сезони.

Защо е нужно да се мисли за това,

когато си повярвал,

че ще свърши тази зима?!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??