Jul 30, 2009, 10:23 AM

Kъм теб... 

  Poetry » Other
636 0 13

Очакваш ме. Нали?!

Отсреща си застанал

на пътеката, която

води към каменния мост...

Виждам те. Стоиш,

очаквайки... с надежда.

Това момент ли е на

изненада?!

А аз ги помня...

Всички приливи и отливи,

останали във времето.

И всички дни,

и всички вечери...

Сега вървя.

Към теб съм тръгнала.

За да достигна... себе си.

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??