Mar 15, 2016, 8:45 PM  

Да сме по-отзивчиви 2 

  Poetry » Civilian
313 0 0

Слабия не трябва да забравиш,

направи го щастлив поне за ден!

Всеки ден добро трябва да правиш,

не бъди егоист, не бъди студен!

 

Ако си му дал, макар и малко -

ти чист си пред съвестта си.

Затуй недей се стиска жалко -

за да си добре и наяве, и в съня си.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??