Aug 31, 2010, 9:11 PM

Къпиново вино 

  Poetry » Love
862 0 15

 

                                             ***

                                              Къпиново вино наливах.

                                              Къпинови устни целувах.

                                              ... къпинов залез... тъгувах... 

                                             

 

                                   

                                                                                   31.08.2010 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??