Jan 28, 2007, 9:45 PM

кървави следи... 

  Poetry
608 0 2

Кървави следи остави ти...
"Господи, защо се самоуби?"
Приятелю, защо ми причини това?
... тази скръб... тази тъга...
Защо натрови се ти,
с тези хапчета подли...
Защо? Заради любовта?... Ох, проклинам я!!!
Без дъх останах аз,
щом разбрах за таз трагедия...
Мисля, че света ми се сгромолясва...
Не мога да повярвам!
Вчера бяхме заедно,
а сега? Сега те няма!
Нямам сили аз да продължа...
Не! Не мога!
Не мога да живея,
когато знам,
че няма да те видя...
няма да видя повече тази широка усмивка,
тези чисти, искрени очи...
Боже! Всичко свърши!!!
...
Приятелю любими, обещавам ти едно:
Ти винаги ще живееш...
ще живееш, защото има хора,
които те обичат и ще те пазят в сърцето си...
...завинаги...

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??