Sep 19, 2008, 7:52 AM

Късче завръщане 

  Poetry » Love
535 0 7


Късче завръщане

Вали дъждът.
Пълни кладенци тъга
в очите ми.
Вали снегът.
Бели преспи трупа
в косите ми.
Вятър духва
и валят звезди.
Попаднали във самотата
на душата ми,
запалват искри.
Забравям преспите
и кладенците
на тъгата ми.
Благодаря! На времето,
на вятъра -
откраднали за мен
късче сребърно усещане
от младостта,
късче истинско завръщане
на любовта.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??